milk_shake

milk_shake

milk_shake on tinkimätön sekoitus aktiivisia, orgaanisia ja hoitavia ainesosia, joka antaa luonnollisen ja elävän ilmeen. Ne tarjoavat laajan valikoiman hiustenhoitotuotteita, muotoilua sekä kesto- ja puolipysyviä hiusvärejä.

Hoito

Tuotteet, jotka tarjoavat jokaiselle hiustyypille ainutlaatuisen ratkaisun. Tuotteet vahvistavat hiustesi luonnollista kauneutta luonnollisten ainesosien, kuten hedelmäuutteiden, maidon ja jogurttiproteiinien avulla.

Muotoilu

Haasteenamme on käyttää luonnollisia, orgaanisia ainesosia heikentämättä laatu- ja tulosvaatimuksia. Kaikkien tuotteidemme jokainen aktiivinen ainesosa on valittu sen ravitseva ja hoitava vaikutus.

Värin muutos

Jokainen askel on huolellisesti suunniteltu tarjoamaan luonnollisen, eloisan lopputuloksen sekä hiusten ulkonäön että terveyden kannalta, ja tuotteet on luotu mahdollisimman ympäristövaikutuksista huomioiden. Siksi esimerkiksi kaikki pakkaukset ovat kierrätettäviä.

Ms The Gloss Colour Art

milk_shake the gloss

Lataa tekninen käsikirja milkshake kiiltävälle puolipysyvälle värille hapan pH-arvolla. Korjaa ja antaa eloa ja kiiltoa värjätyille hiuksille.

Lataa täältä vaiheittaiset ohjeet milk_shake the glossilla ja sen yhdistelmistä muihin tuotteisiin.